Lepoticam ne gre: izpadla še Caroline

Foto: Žurnal24 Favoritkam in lepotičkam v Madridu ne gre. Izpadla je še Wozniackijeva. (Foto: R
Favoritke na WTA turnirju v Madridu izpadajo kot po tekočem traku. Po Mariji Šarapovi, Veri Zvonarjovi in Jeleni Janković v sredo je v četrtek v tretjem kolu izgubila še Caroline Wozniacki.
Oglej si celoten članek

Prva igralka sveta, Danka Caroline Wozniacki, je v tretjem kolu turnirja WTA v Madridu s 4:6, 6:1 in 3:6 klonila proti vse boljši Nemki Julii Görges. Slednja je Caroline premagala že slaba dva tedna nazaj v finalu turnirja v Stuttgartu. Görgesova se je takrat zavihtela na 27. mesto jakostne lestvice. Tokrat je igrala še bolje, bolj raznovrstno, rešila je številne "že izgubljene" žogice. 20-letna Danka je svoji dve leti starejši tekmeci odločilni brejk omogočila v osmi igri tretjega niza, nakar je Nemka le še izkoristila svoj močnejši servis in zmagala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.