L'Équipe: Parker daleč pred četrtim Ribéryjem

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski športni časnik L'Équipe je za najboljša športnika leta 2013 v državi izbral košarkarja Tonyja Parkerja in teniško igralko Marion Bartoli. Nogometaš Franck Ribéry šele četrti.
Oglej si celoten članek

Presenetljiva zmagovalka Wimbledona, Francozinja Marion Bartoli, je v izboru prestižnega športnega časnika L'Équipe prejela 886 točk, za njo sta končali alpski smučarki Marion Rolland (522) in Tessa Worley (520).

S podobno prednostjo je v moški konkurenci slavil vodja francoske košarkarske reprezentance Tony Parker. 31-letni zvezdnik San Antonio Spurs je na slovenskem EuroBasketu osvojil težko pričakovano zlato kolajno, s Spursi pa je igral v finalu lige NBA.

Drugo mesto je osvojil judoist Teddy Riner (555), sicer lanskoletni zmagovalec, tretje atlet Teddy Tamgho (403), nogometaš Franck Ribéry (375), ki je z münchenskim Bayernom osvojil nemško prvenstvo in pokal ter Ligo prvakov, je bil četrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.