''Leta 2012 sem bil pred odhodom''

Foto: EPA
Foto: EPA
Mark Webber, nekdanji dirkač Minardija, Jaguarja, Williamsa in Red Bulla, je razkril, da je po koncu sezone 2012 razmišljal o odhodu iz formule ena, vendar se je odločil, da bo ostal še eno leto.
Oglej si celoten članek

Avstralski dirkač Mark Webber je sezono 2012 zaključil na šestem mestu dirkaškega seštevka – svetovni prvak je postal njegov moštveni kolega Sebastian Vettel – 37-letnik pa je priznal, da je razmišljal o slovesu od formule ena. ”Leta 2012 sem bil pred odhodom, vendar sem ostal še eno leto. Pozorno sem spremljal povratek Porscheja,” je povedal Webber, ki z omenjeno znamko dirkalnika nastopa na dirkah svetovnega vzdržljivostnega prvenstva.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.