Letalci in Zlati vitezi potrdili prvo mesto

Foto: Twitter Philadelphia Flyers.
Foto: Reševalni pas/Twitter Philadelphia Flyers.
Hokejisti Vegas Golden Knights in Philadelphie Flyers so si zagotovili najboljši izhodišči pred končnico lige NHL.
Oglej si celoten članek

Philadelphia je na vzhodu s 4:1 ugnala Tampo Bay Lightning. Za Philadelphio se je dvakrat med strelce, obakrat v prvem delu igre, vpisal Nicolas Aube-Kubel.

V Kanadi, kjer poteka nadaljevanje lige, si je Vegas zagotovil prvo mesto za zahodu po zmagi v podaljšku s 4:3 proti Colorado Avalanche. Odločilni gol za zmago Vegasa je 16 sekund pred koncem podaljška zadel Alex Tuch. Coloradov J.T. Compher je minuto in dve sekundi pred koncem izsilil podaljšek, a je njegova ekipa na koncu ostala praznih rok.

Tako Philadelphia kot Vegas sta v tekmah za razvrstitev pred končnico, ki se bo začela v torek, zabeležila po tri zmage v treh tekmah.

Vegas v prvem krogu končnice v seriji na štiri zmage čaka ekipa Chicago Blackhawks, ki je Stanleyjev pokala osvojila trikrat v zadnjih desetih letih, Philadelphio pa Montreal Canadiens.

NHL Plameni že v končnici, blizu tudi Vancouver in Columbus

NHL, izidi:

Razvrstitev za končnico:

Vzhod (Toronto):
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers  1:4

Zahod (Edmonton):
Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights  3:4 (podaljšek)
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.