Lew razbil svoj prvi dirkalnik pri Mercedesu

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski voznik formule 1, Lewis Hamilton, je nesrečno začel sezono 2013. Le dve uri potem, ko so organizatorji odprli dirkališče v Jerez de la Fronteri je Hamilton s svojim mercedesovim bolidom v 15 krogu testiranj zletel s proge in lažje poškodoval vozilo. Razlog za nesrečo ni znan, dirkač pa je ostal nepoškodovan.
Oglej si celoten članek

V ekipi Mercedesa z modelom AMG F1 res nimajo sreče. Zapletlo se je že prvi dan testiranj, ko je drugi voznik Nemec Nico Rosberg sicer opravil 14 krogov na skoraj 4,5 kilometra dolgem španskem krogu, nato pa je vozilo obstalo na asfaltu. Tako kot danes so morali prireditelji na progo poslati pomoč, da so bolid spravili v bokse.

Na novem bolidu se je pokvarila elektronika, kar bodo mehaniki hitro popravili, bolj pa tarnajo nad dejstvom, da so morali oba dneva predčasno prekiniti trening, zato so dobili premalo informacij za izboljšave na dirkalniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.