Lewandowski odslej magister

Foto: Epa robert lewandowski
Poljski napadalec je le dan po zmagi v nemškem prvenstvu uspešno opravil magistrski izpit.
Oglej si celoten članek

Kapetan poljske nogometne reprezentance Robert Lewandowski je le dan po zmagi Bayerna nad Hertho v Varšavi uspešno zagovarjal svoje magistrsko delo na varšavski visoki šoli za športno vzgojo, je poljski zvezdnik sporočil z objavo na Facebooku.

Dvaintridesetletni Lewandowski je še v nedeljo z ekipo Bayerna iz Münchna slavil zmago v nemški bundesligi proti berlinski Herthi s 4:3. Eden najboljših strelcev stare celine, najboljši evropski nogometaš sezone 2019/20 v Uefinem izvoru, je dosegel štiri zadetke, odločilnega v 93. minuti z bele točke.

Nato pa je Lewandowski v Varšavi opravil še mojstrski izpit. "Včeraj 'štiri' s Hertho Berlin, danes pa pet na magistrskem izpitu. Danes je Robert Lewandowski opravil magistrski izpit na visoki šoli za športno vzgojo. Novi magister športne vzgoje je končal akademsko izobraževanje. Čestitke," so objavili na varšavski visoki šoli, je poročala poljska tiskovna agencija PAP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.