Lewandowski ostaja zvest Bayernu

Foto: EPA
Foto: EPA
Poljski nogometni reprezentant Robert Lewandowski, ki od leta 2014 igra za Bayern iz Münchna, je podaljšal pogodbo do leta 2021, so danes objavili v nemški reviji Sport Bild.
Oglej si celoten članek

Odlični poljski napadalec, ki je tudi v letošnji sezoni najboljši strelec Bayerna, je tako razrešil vse dvome glede tega, kje bo po letošnji sezoni nadaljeval svojo kariero.

Lewandowskega so povezovali z odhodi v Real Madrid in vrsto angleških klubov, največkrat se je omenjalo Manchester City, kamor po letošnji sezoni odhaja zdajšnji trener bavarskega ponosa Pep Guardiola, vendar se je 27-letni zvezdnik odločil, da bo še naprej nosil dres Bayerna.

Po pisanju Sport Bilda bo njegova pogodba zdaj bolj bogata, vendar zneska ne omenjajo, Lewandowski pa je tako že peti nogometaš, ki se je z bavarskim velikanom pogodbeno vezal do leta 2021. Pred njim so to storili že Thomas Müller, Jerome Boateng, Javi Martinez in David Alaba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.