"Lewis ne bo več dirkal, izbral je že novo kariero"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji prvi mož formule 1 meni, da Hamilton zapušča dirkaški svet.
Oglej si celoten članek

"Nikoli ne bo prebolel zadnje dirke. Ne morem sploh zagotoviti, da bo še kdaj vozil v Formuli 1. Nikoli ne bo premagal bolečine, katero mu je povzročila ta nedelja," je le nekaj dni po razburljivem razpletu sezone, ko je Max Verstappen v zadnjem krogu zadnje dirke prehitel Lewisa Hamiltona in prišel do naslova, dejal prvi mož Mecedesa Toto Wolff.

Še korak dlje je zdaj šel Bernie Ecclestone, dolgoletni alfa in omega najprestižnejšega avtomobilskega športa. "Mislim, da se ne bo več vrnil. Izjemno je razočaran, kako se je razpletla zadnja dirka v Abu Dabiju. Lahko ga razumem," je izjavil zdaj že 91-letni Ecclestone. Do takšnega zaključka je sicer prišel po pogovoru u Lewisovim očetom Anthonyjem Hamiltonom.

Dolgoletni prvi funkcionar formule 1 je še oznanil s čim se bo Lewis ukvarjal v prihodnosti: "S sedmimi naslovi svetovnega prvaka je izenačen z Michaelom Schumacherjem in zdaj je pravi čas, da izpolni svoje naslednje sanje. Postal bo podjetnik v svetu mode," je izjavil Ecclestone.

Foto: Epa lewis hamilton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:22 25. December 2021.

    okradli soga maxsov naslov ninič vreden.

  • 00:15 25. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 20:23 24. December 2021.

    Nič bat, do začetka nove sezone je še dovolj časa in vse se še lahko zgodi, sploh ker mu godi, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.