Licitacija dresov je uspela

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Konec tedna je v okviru dvodnevnega nogometnega turnirja za mlajše selekcije v športnem centru Triglav v Ljubljani potekal zaključek dobrodelne dražbe dresov za pomoč nekdanjemu nogometašu kluba Olimpije Zoranu Ubaviću. S prodajo dresov so zbrali približno 11.000 evrov, so sporočili organizatorji dražbe.
Oglej si celoten članek

Zoran Ubavić je pred nekaj leti zbolel za demenco, zato potrebuje popolno oskrbo. Z dobrodelno licitacijo so zbirali denarna sredstva za pomoč njegovi družini.

Projekt kluba malega nogometa Olimpija in Športne zveze Ljubljana je združil vse nogometne navdušence, ne glede na klubsko pripadnost. Licitacija dresov je bila uspešna in je presegla pričakovanja organizatorjev. Po neuradnih podatkih, točen znesek bo znan v torek, so z dražbo in prostovoljnimi prispevki zbrali okrog 11.000 evrov.

Na zaključku dobrodelne dražbe, kjer so se odvijale tudi revialne medgeneracijske tekme, so bili med obiskovalci tudi selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec, nekdanji reprezentant in športni direktor Maribora Zlatko Zahović in podpredsednik Košarkarske zveze Slovenije ter nekdanji reprezentant Radoslav Nesterović. Vsi trije udeleženci so tudi tekmovali v malonogometnem turnirju legend.

Dražba dresov se je postopoma dodobra razvnela in tako so dres košarkarja Gorana Dragića prodali za kar 660 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.