Liga Ebel bo pokala po šivih

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Kar 14 ekip si želi v novi sezoni sodelovati v razširjenem avstrijskem hokejskem prvenstvu – ligi Ebel. Ob enajstih klubih, ki so tekmovali letos, si v ligo želijo tudi avstrijska Innsbruck in Dornbirn ter Pieštany iz Slovaške.
Oglej si celoten članek

Če bi v ligo vstopili Slovaki, bi se konkurenca razširila na pet držav, saj v ligi že tekmujejo klubi iz Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije. Odločitev o udeležencih bo padla 23. maja ob robu predsedniške seje.

Vodja lige Christian Feichtinger, ki je razkril novico, pa je v pogovoru z avstrijskimi novinarji še enkrat poudaril tudi težave na Jesenicah, katerih nastopanje v ligi je še vedno pod velikim vprašajem. "Jesenice morajo najprej rešiti položaj v klubu in ugotoviti, kako ga sanirati," je dejal Feichtinger.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:05 18. Maj 2012.

    na 6 držav....kaj pa Orli Znjmo? Čehi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.