Liga NBA za to potezo kaznovala Luko Dončića

Foto: Profimedia Luka Dončić
Slovenski zvezdnik si je pričakovano prislužil finančno kazen.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je prejel kazen s strani vodilnih mož NBA lige, odšteti bo moral 35.000 dolarjev. Sankcije si je prislužil z gesto ob koncu zadnje tekme proti Golden State Warriors, ko sodniki ob njegovi akciji, ki bi domačim prinesla točko zaostanka, niso nad njim niso zapiskali prekrška. Slovenski zvezdnik je z drgnjenjem prstom nakazal, da so delilci pravice podkupljeni.

Pri ligi NBA se z njim niso strinjali, ob pregledu sojenja zadnjih dveh minut tekme, ki ga opravijo za vsak zelo tesen dvoboj, so pristojni opazili le eno napako sodniške trojke in ta naj bi bila, da Dončiću niso dosodili korakov.

Ker so kamere ujele Slovenčevo potezo, ta pa se je razširila tudi po spletu, je bilo pričakovati, da jo Ljubljančan ne bo odnesel brez kazni. To se je zdaj tudi zgodilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.