Liga prvakov na Siolu zaradi bogatejše ponudbe

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Siol nogomet in Siol TViN obljubljata, da bo mogoče od 18. in 19. septembra spremljati vse tekme Lige prvakov v HD-tehniki s slovenskimi komentarji.
Oglej si celoten članek

Nogometno Ligo prvakov si bodo slovenski gledalci v letošnji ter še v naslednjih dveh sezonah ogledali tudi na sistemih Telekoma Slovenije, ki je pridobil ekskluzivne pravice za našo državo. Siol nogomet in Siol TViN obljubljata, da bo mogoče od 18. in 19. septembra spremljati vse tekme Lige prvakov v HD-tehniki s slovenskimi komentarji.

Simon Furlan, direktor sektorja za produktno vodenje Telekoma Slovenije, je dejal, da jim je Evropska nogometna zveza (Uefa) pravice za 130 od 146 tekem Lige prvakov na sezono, od predtekmovanja pa do finala, verjetno dodelila zaradi širše ponudbe dostopov in bogatejše ponudbe.

Tekme bodo namreč lahko spremljali tudi prek spletne televizije Siol TViN na osebnih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih, po neposrednih prenosih pa bodo na voljo v arhivu. Zaradi veliko tekem v istem terminu v prvem delu je bil pomemben del tudi iskanje komentatorjev.

Mitja Lazar, vodja službe za internetne in multimedijske vsebine, pa je dejal, da bodo prenose, vendar ne s prizorišč, med drugimi komentirali Dani Bavec, Gregor Gajšek in Tomaž Lukač.

Siolovi naročniki, ki bodo imeli vključen dodatek Siol nogomet, do bodo lahko na Siol TViN prišli brez brez dodatnega plačila s svojim uporabniškim imenom, ogled pa bo omogočen tudi uporabnikom, ki niso naročniki Siolovih storitev; ti bodo lahko dodatek za nogomet od 17. septembra naročili na naslovu www.siol.tv, vse tekme pa bodo lahko nato prek Siol TViN spremljali na spletni strani ali aplikacijah za mobilna sistema Android in iOS, ki sta na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store.

Dodatek Siol nogomet je brezplačno vključen v pakete TopTrio, TopTrio optika in TopTrio HD, za preostale uporabnike pa naročnina znaša pet evrov na mesec oziroma 39,90 evra za sezono 2012/13. Prvo kolo 18. in 19. septembra bodo lahko uporabniki Telekoma Slovenije spremljali brezplačno.

Obljubljajo hitro in preprosto preklapljanje med posameznimi programi v živo. Siol nogomet bo poleg tega ponujal magazine, izbor najboljših trenutkov vsake tekme in pregled vseh statistik tekmovanja. Ponudbo so testirali med kvalifikacijsko tekmo Lige prvakov med Mariborom in Dinamom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.