"Lindsey hudobna na progi in prijazna izven nje"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Druga najboljša smučarka na svetu Tina Maze o Lindsey Vonn, novi sezoni, smučeh, opremi in prostem času.
Oglej si celoten članek

"Zelo prijazna izven in zelo hudobna na progi," je Tina Maze v klepetalnici MMC slikovito opisala Lindsey Vonn, edino tekmico, ki ji je v skupnem seštevku minule sezone gledala v hrbet, in na vprašanje, kako bi jo utegnila dohiteti, odvrnila: "Mislim, da je pot prava in moram le nadaljevati v tem slogu. Seveda je ekstremno močna v vseh disciplinah, razen slaloma, ki bi lahko bil moj adut naslednje leto. Konkurenca je velika, jaz bom še naprej sledila svojim občutkom, poslušala ljudi, ki jim zaupam, in potem bo, kar bo."

O verjetno najbolj kontroverznem in obenem zabavnem dogodku sezone, ko se je v cilju tekme v Cortini pokazala s spodnjim perilom, je povedala: "Bila je totalna zabava, in če bi lahko, bi ponovila se kakšen hec, da bi se ljudje smejali na moj račun. No, pretiranih oblin niti nimam, ampak to ni niti pomembno, če si zadovoljen sam s sabo. Vsekakor ena lepših izkušenj to sezone."

Na očitke nekaterih, da ji gre pri smučanju le za denar, je Korošica odločno odvrnila: "Ne gre mi za denar, gre mi za uspeh, ki ga lahko zagotovimo le s finančnimi sredstvi za ekipo. Kot sem rekla že prej, kritiki so vedno odsev samih sebe in ne mene."

Enega od bralcev je mučila radovednost, ali bi bil Andrea Massi pripravljen prevzeti slovensko reprezentanco. Odgovorila je kar Tina: "Andrea pravi, da bi mu bilo v čast trenirati reprezentanco, ampak bi s tem moral revolucionirati celo zvezo alpskih disciplin."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.