Lindsey Vonn se je pokazala brez spodnjic!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Nekdanja ameriška smučarska šampionka se tudi v teh težkih časih zna zabavati.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn je po lanski sezoni sklenila aktivno kariero. Kljub številnim poškodbam je Američanka najuspešnejša smučarka vseh časov, s številnimi medaljami z velikih tekmovanj.

Foto Svetovni prvak in njegova vroča izbranka uživata v bližini Slovenije

Poleg vratolomnih voženj po belih strminah se je Lindsey vedno dobro znašla tudi pod medijsko pozornostjo. Večkrat je znala sama vzbuditi zanimanje s posnetkom ali fotografijo.

Tudi po športni upokojitvi 35-letna Vonnova svojim sledilcem privošči kakšen posladek. Tako je bilo tudi tokrat, ko je na družbenem omrežju delila video.

Posnela se je med namišljenim sestankom prek platforme Zoom in po koncu "poslovnega" pogovora odkorakala skozi vrata. Na njenih spodnjih okončinah ni bilo moč opaziti niti hlač, niti spodnjic.

"Za Zoom sestanke hlače niso potrebne," je ob objavi posnetka pripisala Vonnova in spet požela nekaj simpatij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:07 28. April 2020.

    bimbota😆

  • 16:41 28. April 2020.

    Za mene osebno malo premali joški.. - Pa škoda ker je farbenblind..

  • 14:32 28. April 2020.

    pornič njen je boljši..nigerlaverka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.