Lindsey Vonn žaluje: "Hvaležna sem, da ne trpi več"

Foto: Epa
Foto: Epa
Velika izguba za ameriško šampionko. Nekdanja vrhunska smučarka Lindsey Vonn je prek družbenih omrežij sporočila, da je umrla njena mama, ki se je v zadnjih mesecih spopadala z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS).
Oglej si celoten članek

"Moja draga mama Lindy je izgubila bitko z ALS. Umrla je v miru, ob tem ko sem jo držala za roko, točno eno leto po postavljeni diagnozi. Tako zelo sem hvaležna za vsak trenutek, ki sem ga preživela z njo, a sem obenem hvaležna za to, da ne trpi več," je sporočila velika šampionka belih strmin. "Bila je sijoča luč, ki ne bo nikoli ugasnila in me bo večno navdihovala," je še dodala. 

 "Je moj navdih, pa ne zaradi tega, kar je storila za mojo smučarsko kariero, pač pa zaradi tega, ker me je njena nenehna pozitivnost oblikovala v osebo, kakršna sem izven smučišč," je Američanka v čustvenem zapisu še zapisala na Instagramu, kjer je delila zapis s časa, ko je izdala svojo knjigo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:30 29. Avgust 2022.

    L.Vonn vemo kaj, pomeni izguba mame, ene in edine. Šele, ko izgubimo starše, odrastemo ! 🙏🙏.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.