Lipko je košarko igral pod vodo

Foto: KZS Lipko Foto: KZS Lipko Foto: KZS Lipko Foto: KZS Lipko Foto: KZS Lipko Foto: KZS Lipko Foto: KZS Lipko
Lipko, najaktivnejša košarkarska maskota vseh časov in naš ponos, se ob koncu prvenstva, ki se nezadržno približuje, vsem navijačem za obisk Slovenije in ogled tekem prek TV-zaslonov zahvaljuje kar z igranjem košarke pod vodo.
Oglej si celoten članek

Lipko se je po sodelovanju pri košarki v jami in na morju, prvem košu na Triglavu in skoku s padalom podal tudi v slovensko morje in v Portorožu dosegel prvi koš pod vodo. Njegov najnovejši podvig si lahko ogledate v videu in fotogaleriji zgoraj.

Organizatorji prvenstva želijo z novim velikim podvigom sporočiti, da ni nič nemogoče, z vsemi dozdajšnjimi inovativnimi promocijskimi dogodki in prvenstvom na splošno pa dokazujejo, da lahko tudi tako majhna država organizira odličen EuroBasket.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.