Litijani izgubili tudi drugo tekmo

Foto: futsal.si
Foto: futsal.si
Tudi drugi dan lige prvakov domačim ni prinesel uspeha, Litija je tokrat izgubila proti Slov-Maticu.
Oglej si celoten članek

Litijani, gostitelji elitne skupine Lige prvakov v futsalu, so tudi po drugem dnevu turnirja brez zmage. Po včerajšnjem porazu proti Ekonomcu, jih je tokrat ugnal tudi Slov-Matic. Končni izid srečanja je bil 4:3 v korist Slovakov. Ti so večji del srečanja vodili in vsakokrat izničili izenačenje Litijanov.

Najnevarnejši nogometaš gostov je bil Gabriel Bartovšek, ki je s tremi zadetki prispeval največ k porazu gostiteljev. Za domače so v dvorani Treh Lilij v Laške gole dosegli Igor Osredkar, Damir Pertič in Gašper Vrhovec.

Na drugi tekmi drugega dne so favoriti skupine, Dinamo Moskva, gladko ugnali sbrskega predstavnika Ekonomac s 5:0. Po dveh kolih so Rusi edini z dvema zmagama, medtem ko imata Ekonomac in Slov-Matic vsak po eno zmago. Litijani, ki jih v zadnji tekmi čakajo Moskovčani pa so zaenkrat še brez točke.

Liga prvakov, elitna skupina, izida:

Litija : Slov-Matic 3:4 (1:2)

Ekonomac : Dinamo Moskva 0:5 (0:1)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.