Litmanen z 39 leti v škarjice

Foto: Žurnal24 Litmanen proslavlja naslov nizozemskega prvaka na ramenih soigralca Edwina van d

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Forma je začasna, "klasa" pa večna!" Zimzeleni nogometni pregovor, ki nikoli ne razočara. In tudi tokrat ni. Legendarni napadalec Ajaxa Jari Litmanen je na tekmi finske lige pokazal, kaj je to "klasa".
Oglej si celoten članek

Eden izmed najboljših napadalcev/napadalnih vezistov 90-ih let, Finec Jari Litmanen, zadnje izdihljaje svoje nogometne kariere preživlja v rodnem Lahtiju. Tudi 39 let starosti se nekdanjemu igralcu Ajaxa, Barcelone in Liverpoola niti za hip ne pozna. Tako je na zadnji prvenstveni tekmi FC Lahtija s fantastičnimi škarjicami zabil zadetek za svoje moštvo, s katerim so črni povedli na gostovanju pri AC Ouluju (2:1). Ni kaj - mojstri ostajajo mojstri, ali če uporabimo popularni finski rek: "Na Finskem je bilo veliko predsednikov, a le eden je Kralj!" In ta kralj je Jari Litmanen ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.