Liverpool privabil 100.000 navijačev

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaše Liverpoola je na dveh pripravljalnih tekmah v Avstraliji spremljalo prek 100.000 gledalcev.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek, ko je angleški prvoligaš z 2:0 premagal Adelaide United, je bilo na stadionu Adelaide Oval 53.000 gledalcev, konec prejšnjega tedna pa je 50.000 ljudi spremljalo tekmo, na kateri je Liverpool premagal Brisbane Roar z 2:1.

"Za nas je bila čast in veselje, da smo igrali v Avstraliji. Pripravljalni tekmi na drugem koncu sveta sta pritegnili prek 100.000 gledalcev. To kaže, kako imajo radi nogomet in tudi naš klub. Kar precej članov ekipe je podobno vzdušje občutilo že pred dvema letoma, ko se je zbralo 95.000 navijačev," je dejal trener rdečih iz Anfielda Brendan Rogers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.