Nekdanji Liverpoolov zvezdnik zaradi tumorja pristal v bolnišnici

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji nogometaš Liverpoola je moral prestati operacijo možganskega tumorja.
Oglej si celoten članek

Nekdanji britanski nogometaš Dominic Matteo je v ponedeljek prestal operacijo možganskega tumorja, zdaj pa v bolnišnici okreva po operaciji, je danes na spletni strani potrdil angleški prvoligaš Liverpool. Matteo je za Redse zbral 155 nastopov med letoma 1993 in 2000.

"Misli vseh v klubu so z Domom, njegovo družino in prijatelji in v teh težkih trenutkih jim bomo nudili oporo," so zapisali na Liverpoolovi strani.

Foto: Epa Dominic Matteo

Petinštiridesetletni Matteo, ki je že zapustil intenzivni oddelek, igral je tudi za škotsko reprezentanco, je leta 2000 prestopil v Leeds United, kjer je ostal štiri leta, leta 2001 pa zaigral tudi v polfinalu lige prvakov. Pozneje je igral še za Blackburn Rovers in Stoke City.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:22 16. November 2019.

    Želite najti dekle za eno noč? Dobrodošli - www.GetMeets.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.