Liverpool segel v denarnico in pripeljal veliko okrepitev

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Konate naj bi do leta 2026 branil barve Liverpoola.
Oglej si celoten članek

Ibrahima Konate zapušča Kevina Kampla in nemškega prvoligaša RB Leipzig ter se do konca sezone 2026 seli k angleškemu nogometnemu velikanu Liverpoolu, poročajo številne tuje agencije, vse skupaj pa je potrdil tudi sloviti Fabrizio Romano.

22-letni francoski branilec naj bi že opravil zdravniške preglede za prestop in podpis pogodbe je le še formalnost. Tudi nekateri nemški mediji so nedavno poročali, da je prestop le še stvar usklajevanja zadnjih podrobnosti. Znana je tudi odškodnina za predčasno prekinitev pogodbe - 40 milijonov evrov.

Konate je drugi branilec, ki po sezoni zapušča Leipzig. Pred njim je k Bayernu prestopil drugi Francoz v ekipi Dayot Upamecano. V klubu pa že skrbijo za nov kader in ekipi sta se že pridružila novinca Joško Gvardiol iz zagrebškega Dinama in Mohamed Simakan iz Racing Strasbourga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.