Liverpool: Suárez naj zaprosi za prestop

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Luis Suárez je dobil neuradno zeleno luč za odhod iz Liverpoola. Vse, kar mora narediti, je oddati prošnjo za prestop.
Oglej si celoten članek

Urugvajski napadalec Luis Suárez je v zadnjem času večkrat namignil, da bi rad zapustil Anfield in se preselil na Santiago Bernabéuu. Liverpoolovi vodilni možje njegovim željam ne nasprotujejo, vendar zahtevajo, da odda uradno prošnjo za prestop v pisani obliki. Liverpool je sicer do nedavnega zatrjeval, da Suárez, ki mu pogodba poteče leta 2017, ni naprodaj, vendar se zavedajo, da bodo nogometaša zelo težko zadržali na Otoku.

''Vsakič, ko bi stopil na igrišče, bi na zelenici pustil svoje srce,'' je o selitvi v Real povedal Urugvajec. ''Tako sem počel, ko sem igral za reprezentanco, Ajax in Liverpool,'' je dodal 26-letnik.

Na Anfield ga vežejo lepi spomini

Čeprav si želi selitve v špansko prestolnico, pa ga na redse vežejo lepi spomini. ''Nogometaš si vedno želi igrati v vrhu in Madrid je vrh za vsakega igralca. Moti me, da Liverpoola ni v Ligi prvakov. Veliko sem pretrpel tukaj, vendar ko pomislim, kaj pomeni igrati za ta klub, in na ljubezen, ki jo s prepevanjem himne izkazuje moja hčerka, se mi naježijo dlake, in to vedno, ko igram na Anfieldu,'' je povedal Suárez.

Cena: od 47 milijonov naprej

Urugvajec naj bi že nekaj časa pritiskal na svoje delodajalce, naj se dogovorijo z Realom, pa čeprav španski gigant sploh (še) ni poslal uradne ponudbe. Prav zato so se pri Liverpoolu odločili, da bodo od nogometaša zahtevali pisno prošnjo za prestop. Redsi naj bi bili pripravljeni poslušati ponudbe od 47 milijonov evrov naprej.

Suárez je v lanski sezoni angleške Premier lige dosegel 23 golov, tri manj od najboljšega strelca na Otoku, nogometaša Manchester Uniteda Robina van Persieja (26).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.