Liverpoolov zvezdnik tik pred selitvijo v Bayern

Foto: Epa
Foto: Epa
Mane iz Liverpoola v München?
Oglej si celoten članek

Napadalec Liverpoola Sadio Mane naj bi se želel iz Liverpoola preseliti k münchenskemu Bayernu, poročajo mediji. Zaradi nastopa Liverpoola v finalu letošnje lige prvakov pa vsaj do uradnih pogovorov med vpletenimi še ni prišlo, poroča časnik Bild.

Tridesetletni Senegalec doslej svojih želja ni razkril: "Ali ostanem ali grem, bom povedal po finalu." Dejstvo je, da ga na Liverpool pogodba veže do konca naslednje sezone.

Za govorice o prestopu je poskrbel športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić, ki naj bi se sestal z menedžerjem Maneja.

Vsekakor pa je jasno, da Bavarci ne stojijo križem rok in se trudijo, da so v Nemčiji in Evropi stalno zastopani z zvezdniško zasedbo. Trenutno se ukvarjajo z Robertom Lewandowskim in Sergem Gnabryjem. Obema se prihodnje leto izteče pogodba in Münchenčani imajo razdelane različne scenarije sestave ekipe.

Liverpool bo finale lige prvakov odigral v soboto (21.00) v Parizu, nasprotnik pa je madridski Real.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.