Ljubezni nepreklicno konec

Foto: Žurnal24 Bo Stojanović spet oblekel celjski dres? V mestu ob Savinji nujno potrebujejo de
Po hudih obtožbah, ki jih je Aleksandar Stojanović med SP izrekel na račun Kopra, so se v klubu odločili, da se odrečejo njegovim storitvam. Zdaj trenira z mladinsko ekipo Kopra.
Oglej si celoten članek
 
 

V tem okolju nimam zaupanja v nikogar – niti v trenerja niti v direktorja.

Aleksandar Stojanović

 
"Moje težave v klubu trajajo že od avgusta. V šestih mesecih sem imel težave vseh vrst. Od poškodbe rame, za katero mi niso hoteli povedati, do tega, da so v stanovanje, v katerem živim, pustili nekega fanta, jaz pa o tem nisem ničesar vedel. V tem okolju nimam zaupanja v nikogar – niti v trenerja niti v direktorja. Bil sem poškodovan, v klubu pa so me silili, naj igram," je med drugim izjavil srbski rokometaš Aleksandar Stojanović, ki tako čaka na novega delodajalca. V koprskem klubu so se najprej zavili v molk, v četrtek pa je trener Matjaž Tominec za Žurnal24 potrdil, da nanj ne računajo več: "Ko se je poškodoval, smo nanj čakali. Odigral je le dve tekmi v Ligi prvakov proti Portlandu in Steaui, nato pa nas je obtožil, da je moral igrati in da smo mu prikrivali poškodbo, kar ni bilo res. Zdaj smo se po pogovoru z njim odločili, da se razidemo." Koprčani v soboto začenjajo pohod na prvi naslov državnih prvakov. V prvem kolu drugega dela DP bodo gostovali pri Trimu iz Trebnjega.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.