Ljubičić odhaja v zaslužen pokoj

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvaški teniški igralec Ivan Ljubičić se bo po mastersu v Monte Carlu aprila športno upokojil. Kot je za spletno stran ATP dejal 32-letni Hrvat, "odločitev ni bila lahka, a bo v tenisu še ostal in pomagal pri razvoju tega športa".
Oglej si celoten članek

Potem ko je leta 1998 postal profesionalec, je Ivan Ljubičić osvojil deset turnirskih naslovov in se med drugim na lestvici ATP povzpel vse do tretjega mesta (maja 2006). Največji uspeh je dosegel v Indian Wellsu leta 2010, ko je za turnirski naslov premagal Srba Novaka Đokovića, Španca Rafaela Nadala in Američana Andyja Roddicka. V karieri je s turnirskimi nagradami zaslužil nekaj več kot deset milijonov ameriških dolarjev.

Bil je tudi član hrvaške reprezentance, ki je leta 2005 osvojila Davisov pokal, leta 2004 pa je na olimpijskih igrah v Atenah v konkurenci dvojic osvojil bron skupaj Mariem Ančićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.