Ljubičić poslal domov Kavčiča

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Blaž Kavčič ni dolgo vztrajal na glavnem turnirju odprtega teniškega prvenstva ZDA v New Yorku. Prvi slovenski moški nastop na US Opnu je končal Hrvat Ivan Ljubičić, ki je Kavčiča ugnal s 7:6 (5), 3:6, 6:1, 7:5.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič ni prebrodil prvega kola na zadnjem teniškem turnirju za grand slam v sezoni. Na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku ga je v štirih nizih s 7:6 (5), 3:6, 6:1 in 7:5 premagal 30. nosilec Hrvat Ivan Ljubičić.

Ljubičić bo v drugem kolu igral proti Argentincu Davidu Nalbandianu, ki je v prvem nastopu ugnal Američana Bobbyja Reynoldsa s 4:6 6:3, 6:4 in 6:3.

OP ZDA, 1. kolo:
Ivan Ljubičić (Hrv/30) : Blaž Kavčič (Slo) 7:6 (5), 3:6, 6:1, 7:5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.