Ljubijankić: "Gremo po zmago"

Foto: Žurnal24 Tako je izgledal padec, pri katerem se je poškodoval Zlatan Ljubijankić. (Foto:
Napadalec Zlatan Ljubijankič v zadnjem času močno pritiska na prvo postavo naše nogometne izbrane vrste in ogroža Zlatka Dediča. Proti Alžiriji napoveduje odprt naskok zmago.
Oglej si celoten članek

Potek vseh tekem lahko V ŽIVO spremljate preko naše aplikacije!

Poleg komentarja v živo si lahko ogledate še statistiko, začetne enajsterice, slike s tekem...

Napadalec Zlatan Ljubijankič v zadnjem času močno pritiska na prvo postavo in ogroža Zlatka Dediča. Zaradi težav Koprčana z mišicami je tudi dobil priložnost v prvi postavi na generalki pred svetovnim prvenstvom proti Novi Zelandiji, a že v uvodnih minutah utrpel poškodbo.

"Že štiri dni normalno treniram in več ne čutim težav,“ o svojem zdravstvenem stanju pravi napadalec belgijskega Genta, ki se že veseli nedeljske tekme z Alžirijo, uvodne na svetovnem prvenstvu iz slovenskega zornega kota. "Vsi igralci komaj čakamo, da se začne. Motivacija v ekipi je na najvišjem nivoju. Smo samozavestni in gremo po dober rezultat. To pa je le zmaga,“ odločno sporoča 26-letni Ljubljančan.

Kot vseh 23 igralcev, ki so v kadru Slovenije na tem SP, tudi on športno upa na mesto v prvi postavi. "Sem stoodstotno pripravljen. Vsi napadalci smo v zelo dobro formi. Kdorkoli bo začel, bo opravil dobro delo. Odločitev pa je seveda selektorjeva,“ je zaključil nogometaš, ki je v 17 tekmah za reprezentanco zabil štiri gole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.