Ljubijankić se je pridružil Verdeniku

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Zlatan Ljubijankić bo kariero nadaljeval na Japonskem, kjer bo igral za ekipo Omija Ardijak iz Saitame, ki jo s klopi vodi Slovenec Zdenko Verdenik.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ljubijankić, slovenski nogometni reprezentant, se je iz belgijskega Genta preselil na Japonsko. Odslej bo igral za ekipo Omija Ardijak iz Saitame, kjer je od junija letos trener nekdanji slovenski selektor Zdenko Verdenik. V njem je med letoma 2008 in 2009 že igral drugi slovenski nogometaš Klemen Lavrič.

Belgijski in japonski mediji pišejo, da je prestop Ljublijankića vreden milijon evrov. Nekdanji član Domžal je pri Gentu igral štiri leta in pol in v tem času na 99 prvenstvenih tekmah zabil 24 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.