Ljubitelji tenisa zgroženi nad početjem zvezdnika

Foto: Epa
Foto: Epa
Teniški zvezdnik govoril eno, storil drugo.
Oglej si celoten članek

"Globoko se opravičujem vsem, ki sem jih morda ogrozil s tem, ker sem sodeloval na turnirju. Sledil bom nasvetom zdravnika o samoizolaciji, moja ekipa in jaz se bomo tudi redno testirali. Ostanite varni," je po odkritju okužb na teniškem turnirju Adria Tour v Zadru zapisal nemški tenisač Alexander Zverev.

A pri samoizolciji ni ravno 'pretiraval', manj kot teden po zgoraj zapisanem se je namreč udeležil zabave v teniškem klubu v Monte Carlu in se prešerno zabaval v dobri družbi. Karantena je očitno zanj že preteklost. 

V težave ga je sicer z objavo na Instagramu spravil nemški modni oblikovalec Philipp Plein.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.