Ljubljenca občinstva poskrbela za delirij

Foto: Epa
Foto: Epa
Nick Kyrgios in Thanasi Kokkinakis sta z uvrstitvijo v finale turnirja dvojic prekinila 42-letno avstralsko sušo.
Oglej si celoten članek

Ljubljenca občinstva v Melbournu Nick Kyrgios in Thanasi Kokkinakis sta na prvem grand slamu sezone v tenisu Avstraliji priigrala prvi finale v konkurenci dvojic po letu 1980. V polfinalu sta davi s 7:6 (4) in 6:4 premagala Španca Marcela Granollersa in Argentinca Horacia Zeballosa.

Avstralci zdaj upajo na popolno presenečenje. Kyrgios in Kokkinakis na turnirju namreč nastopata s posebnim povabilom, publiko pa navdušujeta z nekonvencionalno divjo in zabavno igro.

Njuna tekmeca v sobotnem finalu bosta Britanca Matthew Ebden in Max Purcell. Slednja sta v polfinalu izločila drugopostavljena Američana Rajeeva Rama in Britanca Joeja Salisburyja.

Finale leta 1980 je bil povsem avstralski. Kim Warwick in Mark Edmondson sta ugnala Petra McNamaro in Paula McNameeja s 7:5 in 6:4.

Foto: Epa Nick Kyrgios Thanassi Kokkinakis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.