Ljunberg zapustil West Ham

Nekdanji švedski reprezentan Fredrik Ljunberg se je sporazumno razšel z angleškim nogometnim klubom West Hamom. Kariero bo najverjetneje nadaljeval v ZDA ali Aziji.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni klub West Ham se je tri leta pred iztekom pogodbe razšel s švedskim reprezentantom Fredrikom Ljungbergom, ki je lani - po devetih letih nastopanja za Arsenal - prišel na Upton Park.
Enaintridesetletnega skandinavskega nogometaša so v minuli sezoni pestile zdravstvene težave, tako da je bil član uvodne enajsterice londonskega moštva le na 22 od skupno 38 tekmah v elitni angleški ligi premier league.
"Veseli nas, da smo se z Ljunbergom sporazumno razšli in mu želimo vse najboljše v njegovi nadaljnji poti," je dejal izvršni predsednik londonskega moštva Scott Duxbury.
Ljungberg je po letošnjem evropskem prvenstvu v Švici in Avstriji končal reprezentančno kariero, po slovesu od West Hama pa bo bržkone zaigral v ZDA ali v Aziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.