Lochteja resneje poškodovala najstnica

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški plavalni zvezdnik Ryan Lochte mora za nekaj tednov na prisilni počitek.
Oglej si celoten članek

Petkratni olimpijski prvak Ryan Lochte se je v Daytoni na Floridi poškodoval ob srečanju z navijačico. Razburjena najstnica je pritekla in se vrgla proti njemu, plavalec pa jo je ujel, pri čemer sta oba padla. Lochte si je natrgal križne vezi levega kolena, dekle pa je nepoškodovano. Plavalni zvezdnik je ob padcu s kolenom udaril ob pločnik, poroča USA Today.

Prepričani o hitrem okrevanju

"Po res čudni nesreči, ki jo je povzročilo nepričakovano srečanje z navijačico, ima Ryan poškodovano koleno, zato nekaj časa ne bo ne treniral ne tekmoval. Njegova zdravniška ekipa je prepričana, da bo hitro okreval," je sporočil njegov tiskovni predstavnik.

Lochte, ki je na zadnjih olimpijskih igrah lani v Londonu osvojil dve zlati, dve srebrni in eno bronasto kolajno, je nazadnje treniral v Charlottu v Severni Karolini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.