Loïc Rémy aretiran zaradi suma posilstva

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski nogometni reprezentant Loïc Rémy je bil danes v Londonu aretiran zaradi suma posilstva.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletni napadalec Loïc Rémy londonske ekipe Queens Park Rangers naj bi v začetku maja skupaj s še dvema moškima posilil 34-letno žensko.

Predstavnica za stike z javnostjo pri QPR je dejala, da so v klubu seznanjeni z obtožbami, a zaradi interesov preiskave klub ni zavzel stališča. Zaenkrat je govora o tem, da bo Rémy po koncu sezone ekipo zapustil. Kot morebitne nove delodajalce tuje agencije omenjajo Arsenal, Tottenham Hotspur in Liverpool.

Rémy bi najbrž v vsakem primeru zapustil Loftus Road, saj je bil eden redkih pri R's, ki je pokazal nekaj več, a tudi njegov vložek ni bil dovolj, da bi QPR ostal v Premier league.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.