Lokalni derbi za uvod sezone

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

V sredo se bo s superpokalom med Domžalami in Interblockom začela nova sezona klubskega nogometa pri nas. Tako državni prvaki kot pokalni zmagovalci želijo začeti z lovoriko.
Oglej si celoten članek

Domžalski nogometni stadion bo v sredo, 9. julija, ob 20.45 gostil letošnji superpokal, tekmo med državnimi prvaki in zmagovalcem slovenskega pokala. Državni prvaki iz Domžal se bodo pomerili z Interblockom , obe ekipi pa napovedujeta pravo borbo in osvojitev pol metra visokega "peharja". Kot je povedal direktor združenja Mitja Hlastec , je organizator, to je tudi letos ZNPL, pripravil posebne nagrade za nogometaše, da bi jih tako še bolj motiviral za samo tekmo. Zmagovalec bo v Domžalah prejel 7000 evrov nagradnega sklada, obe ekipi pa bosta dobili tudi sedemdnevni brezplačni paket priprav. Domžale so priprave že izkoristile v Termah Ptuj , medtem ko se trener Interblocka Dragan Skočić za takšen korak s svojim moštvom še ni odločil.

Tako Domžalčani (Luka Elsner in trener Robert Pevnik na levi) kot nogometaši Intreblocka (trener Dragan Skočić in Ermin Rakovič na desni) napovedujejo zmago. © Nik Rovan

 
Postavi obeh ekip še nista znani, saj prestopni rok, kot je dejal sekretar lige Andrej Zalar , še traja. Teoretično imata namreč obe ekipi še do torka čas, da na seznam uvrstita še kakšnega igralca, pri obeh pa je trenutno na preizkusu nekaj mladih nogometašev. Obiskovalci se lahko z vstopnicami oskrbijo v predprodaji po pet evrov, na dan tekme bo treba iz denarnice povleči osem evrov. Pravila narekujejo, da se bosta ekipi ob morebitnem neodločenem izidu pomerili v podaljških, če tudi tam ne bo zmagovalca, pa bodo tega določile enajstmetrovke.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.