Lopov vdrl v vozilo znanega borca in končal v bolnišnici

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nepridiprav si je izbral napačno vozilo.
Oglej si celoten članek

V Austinu v Teksasu je nepridiprav skušal sredi dne vdreti v enega izmed avtomobilov na ulici, a pri tem imel veliko smolo, saj si je izbral vozilo znanega borca Haisama Ride, ki je v borilni veščini grappling, ta temelji na metih, spotikanjih ter boju na tleh, dvakrat postal zmagovalec Odprtega prvenstva Azije, hkrati pa je tudi nosilec črnega pasa v brazilskem jiu-jitsu.

Rida je najprej obračunal z lopovom, nato pa ga zadržal do prihoda policije in reševalnih vozil. Po poročanju ameriških medijev Ride ne bodo kaznovali, saj je branil svojo lastnino. Nepridiprava so s težkimi poškodbami odpeljali v bolnišnico.

Na socialnih omrežjih se je kmalu pojavil tudi posnetek, ki prikazuje Rido v pogovoru s policisti, skuša jim razložiti, kaj se je zgodilo,  medtem pa so 'njegovo žrtev' nič kaj nežno položili na nosila.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:27 4. Junij 2023.

    Ender, saj me veš kaj kvasiš.

  • 19:48 3. Junij 2023.

    Takšnega bi potrebovali upokojenci, da se rešijo nasilnega Ruparja. Model si prav išče batine..

  • 15:54 3. Junij 2023.

    Blagor Američanom, da smejo branit svojo lastnino. V Sloveniji greš v zapor, če sebe ali svojo lastnino branis !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.