Lorbek dvignil superpokal

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Erazem Lorbek je s svojo Barcelono v finalu španskega košarkarskega superpokala premagal Cajo Laboral z 82:73. Ljubljančan je bil drugi strelec svojega moštva.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Barcelone so dvignili svoj četrti španski superpokal, potem ko so v finalu tega tekmovanja z 82:73 v Bilbau pred 7800 gledalci premagali Cajo Laboral. V nasprotju s polfinalom je znova delovala roka Juana Carlosa Navarra, s 24 točkami prvega strelca tekme. Erazem Lorbek je v 27 minutah na parketu dosegel 12 točk (3/6 za dve, 2/5 za tri) in zbral še pet skokov.

Španski superpokal, finale:

Barcelona : Caja Laboral 82:73
Navarro 24, 3 pod., Ndong 12, 10 sk., Lorbek 12; Teletović 15, 4 sk., Prigioni 14

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:46 2. Oktober 2011.

    Lorbek med najboljšimi v Barceloni, Lajkovič najboljši v Turčiji...skupaj v Litvi pa nič od njih in na koncu osmi...kaj je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.