Lorbek podira rekorde pri Barçi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski košarkarski reprezentant Erazem Lorbek je osrednja figura zaključnega turnirja pokala Španije, ki poteka v Barceloni. V polfinalu proti Caji Laboral (66:57) je odigral svojo najboljšo partijo v dresu Barcelone.
Oglej si celoten članek

Erazem Lorbek je proti Caji Laboral dosegel 26 točk ob metu 7:12 za dve točki, 4:7 za tri ter zbral štiri skoke in tri podaje. Lorbek je tri dni pred 28. rojstnim dnevom dosegel osebni rekord v stosedemindvajsetih nastopih v dresu FC Barcelone v ligi oziroma pokalu ACB. Doslej je le enkrat presegel mejo dvajsetih točk, v španskem pokalu pa v osmih tekmah še ni izgubil.

Barcelona se bo v finalu pomerila z zmagovalcem dvoboja med Realom Madridom in Sevillo.

Španski pokal, polfinale:

FC Barcelona Regal : Caja Laboral 66:57
Lorbek 26 točk, 4 skoki, 3 podaje
, N'Dong in Vázquez 8; Teletović 15, San Emeterio 12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.