Lorbek učinkovit v Madridu, Lakovič slavil

Foto: Žurnal24 lakovic_ulker_afp
Na evroligaških košarkarskih igriščih so se v četrtek zvečer predstavili še štirje slovenski košarkarji, največ razlogov za veselje pa ima Jaka Lakovič.
Oglej si celoten članek
Barcelona Jake Lakoviča je v drugem krogu skupine C na domačem igrišču premagala turški Fenerbahče Ulker z 82:67, ljubljanski organizator igre pa je v 27 minutah dosegel 13 točk in pet podaj. V turški ekipi nastopata Gašper Vidmar in Emir Preldžič. Prvi je v desetih minutah dosegel dve, drugi pa v 19 minutah pet točk in štiri skoke. Lottomatica je v gosteh izgubila z madridskim Realom s 83:89, Erazem Lorbek pa je za italijansko moštvo prispeval 24 točk.

Moskovski CSKA je v sredo na domačem parketu s 74:70 premagal Montepaschi Sieno, Matjaž Smodiš pa je v slabih 25 minutah k zmagi prispeval 16 točk in sedem skokov. Do zmage je prišel tudi Goran Jurak v dresu Žalgirisa, ki je prav tako doma z 82:72 premagal Prokom Trefl iz Sopota. Slovenski košarkar je odigral slabih 16 minut in v tem času zbral sedem točk, štiri skoke in dve podaji. Zmago nad Bambergom (66:61) je vknjižil tudi Panathinaikos, vendar tokrat brez Sanija Bečiroviča.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.