Lorenzo do prve zmage po letu 2016

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Dirkači v elitnem motociklističnem razredu so se spet pomerili v virtualnem svetu.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist Jorge Lorenzo, ki se je sicer po koncu lanske sezone upokojil, je danes spet zmagal. Sicer ne na pravi dirki, ampak na eni od virtualnih dirk, ki se jih nekateri dirkači udeležujejo za trening pred začetkom prave sezone. Lorenzo je kot povabljeni udeleženec zmagal na virtualni dirki za VN Velike Britanije v Silverstonu.

Na teh virtulanih dirkah ne sodelujejo vedno vsi dirkači elitnega razreda motoGP; danes sta za Lorenzom, ki je za Yamaho, kot so sporočili na uradni strani motoGP, dosegel prvo zmago po natančno 1295 dneh oziroma Valencii 2016, na stopničke stopila še njegov rojak Tito Rabat (Aprilia) in mladi francoski up Fabio Quartararo (Yamaha SRT). Za oba je bila to prva uvrstitev med prve tri na letošnjih virtualnih dirkah.

Na četrtem in petem mestu sta dirko končala Japonec Takaaki Nakagami (Honda LCR) in Italijan Michele Pirro (Ducati).

V razredu moto3 je virtualno zmago dosegel Italijan Stefano Nepa, v moto2 pa Nizozemec Bo Bendsneyder.

MotoGP Menjava pri Ducatiju

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.