Lorenzo ostaja pri Yamahi

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski motociklist Jorge Lorenzo bo tudi v naslednjih sezonah dirkač tovarniške ekipe Yamahe.
Oglej si celoten članek

Dvakratni svetovni prvak v motociklizmu Španec Jorge Lorenzo bo ostal zvest moštvu Yamaha do konca sezone 2016. "Zelo sem vesel, da je prišlo do podaljšanja pogodbe in da se bom lahko v nadaljevanju sezone posvetil izključno dirkanju," je ob podpisu novega sodelovanja dejal 27-letni dirkač.

Yamaha je tako v dveh mesecih rešila vprašanje voznikov za prihodnji dve sezoni. Julija je sodelovanje do 2016 potrdil tudi Italijan Valentino Rossi.

Lorenzo je v razvrstitvi svetovnega prvenstva na petem mestu s 128 točkami zaostanka za vodilnim rojakom Marcom Marquezom, ki bo ta konec tedna v Indanapolisu naskakoval deseto zaporedno zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.