Lorenzov krog brani video: "Niso prostitutke"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji svetovni prvak v razredu motoGP, Španec Jorge Lorenzo, je v zadnjih dneh tarča hudih kritik zaradi spornega videa, v katerem se ob predstavljanju njegovega luksuznega domovanja pojavljajo mična dekleta.
Oglej si celoten članek

Jorge Lorenzo je za enega svojih glavnih pokroviteljev v slogu oddaje Cribs predstavil svoje ogromno domovanje na obrobju Barcelone, a so posnetek kmalu umaknili ravno na željo nekdanjega svetovnega prvaka, potem ko je postal tarča številnih obtožb.

V videu namreč kamera večkrat pokaže izzivalno oblečena (bolje rečeno slečena) dekleta, katerih "funkcije" pri Lorenzu doma ne obrazložijo, mnogi pa so menili, da gre za dekleta na poziv. V bran Lorenzu je v sredo stopil še njegov predstavnik za stike z javnostjo Héctor Martín.

Priden fant

"Niso prostitutke, temveč hostese, ki se večkrat družujo z dirkači ob dirkah," je za portal Vanitatis zatrdil Martín. "Ta posnetek je bila napaka Monsterja, tudi moja. Tega niso storili dobro. Video so objavili, brez da bi si končno verzijo prej ogledali mi. Podobe so v svet poslali brez naše potrditve in nekatere reči so prikazali v napačni luči."

Lorenzo sam v prispevku sicer pove, da je "priden fant", ki pa se od časa do časa rad tudi dobro zabava. Njegova graščina se razteza na 12.000 kvadratnih metrih in ima štiri spalnice, dva ogrevana bazena, dva džakuzija in center za trening, ki se nahaja kar na strehi.

Umaknjeni posnetek si lahko pogletade TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:45 12. December 2013.

    čistilke tud niso :) in jaz sem chewbaka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.