Love končal sezono

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarji Clevelanda v nadaljevanju končnice severnoameriške profesionalne košarkarske lige ne bodo mogli računati na enega od svojih treh zvezdnikov Kevina Lova.
Oglej si celoten članek

Trikratni udeleženec tekme zvezd si je na zadnjem obračunu serije prvega kroga končnice proti Bostonu poškodoval ramo, poškodba pa je bila hujša, kot je bilo sprva videti.

Center je moral na operacijo, po zdravniških napovedih pa bo rehabilitacija trajala od štiri do šest mesecev. To pomeni, da je pod vprašajem tudi začetek naslednje sezone, kje jo bo olimpijski prvak preživel, pa zaenkrat niti ni jasno, saj mu s Cavaliers 1. julija poteče pogodba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.