Lovi ga Real, on snema videospote

Foto: Žurnal24 Francka Riberyja čaka mesto v Realu.
Franck Ribéry je že dolgo eden najbolj vročih izvoznih artiklov na evropskem nogometnem tržišču. Lovijo ga vsi, on pa se je odločil, da se bo od zgodbic okrog prestopa odklopil z videospotom.
Oglej si celoten članek

Gre za videospot priljubljenega francosko-alžirskega pevca Cheba Khaleda, v sodelovanju z DJ Korejom. Za pesem Meme pas fatigué so za potrebe videa na snemanje pripeljali kar Francka Ribéryja, ki jim je z veseljem ugodil, glede na to, da je njegova žena Wahiba prav tako alžirskega rodu. V videospotu Ribéry (seveda) igra nogomet proti moštvu, ki je podkupilo sodnika, proti zvezdniku Bayerna pa celo uporabijo črno magijo, zaradi katere tudi zgreši enajstmetrovko. Khaled je sicer zelo popularen pevec glasbene zvrsti imenovane "raï", ki je mešanica tradicionalne alžirske glasbe in modernejših evropskih ritmov.

Medtem se je Ribery danes končno vrnil k treningom pri Bayernu, od koder je bil zadnje dni odsoten zaradi domnevnih težav z ahilovo tetivo. Ribéry je bil odsoten tudi na nekaterih prejšnjih treningih, a se je takrat zgovarjal na žulje, zaradi česar je stalna stranka posmehovanj s strani nemških medijev. Vsi namreč mislijo, da želi z neposlušnostjo izsiliti prestop v Real Madrid. Po koncu treninga je Francoz sproščeno dajal avtograme, kasneje pa je skupaj s celotnim moštvom odšel na skupno večerjo, ki jo je z namenom medsebojnega spoznavanja organiziral trener Louis van Gaal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.