Lovren z ultimatom zapečatil svojo usodo

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor hrvaške nogometne reprezentance Ante Čačić je dejal, da na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji ne bo Liverpoolovega branilca Dejana Lovrena.
Oglej si celoten članek

"Ko so me imenovali za selektorja, sem dejal, da je hrvaška ekipa nad vsakim posameznikom. Tega ne mislim spreminjati zaradi nikogar. V hrvaški slačilnici ni prostora za ultimate. Hrvaški dres je treba spoštovati, tako kot soigralce in trenerja," je dejal Čačić, ki je mesto selektorja prevzel septembra lani.

Izjavo selektorja so objavili na uradni spletni strani hrvaške nogometne zveze, potem ko je Čačić konec tedna v Liverpoolu obiskal omenjenega branilca.

"Pogovorila sva se odkrito in pošteno o njegovem statusu v ekipi, o tekmi na Madžarskem in o intervjuju, v katerem je izrazil določena nesoglasja in ultimat," je povedal Čačić.

Spor med obema akterjema se je začel prav na prijateljski tekmi na Madžarskem, ko se je Lovren hitro vrnil z ogrevanja na rezervno klop in s tem protestiral, ker ga ni bilo v začetni postavi.

Že pred dnevi je 26-letnik dejal, da če mu selektor ne zagotovi mesta v prvi enajsterici, potem ne bo igral v Franciji. Hrvaška bo tam igrala v skupini D skupaj s Češko, Španijo in Turčijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.