Löw bo obdržal službo tudi po Euru

Foto: EPA
Foto: EPA
Med tistimi selektorji, ki se na bližnjem evropskem prvenstvu ne bodo bali za službo, bo nemški strateg Joachim Löw.
Oglej si celoten članek

Novi predsednik nemške nogometne zveze (DFB) Wolfgang Niersbach je namreč zatrdil, da bodo v zvezi do konca izpolnili pogodbo s selektorjem in direktorjem ekipe Oliverjem Bierhoffom, pa čeprav morda Nemčija ne bi bila uspešna.

"Z Löwom in Bierhoffom imamo takšno zasedbo, kot si jo lahko le želimo. Oba delata odlično in res ni nobenega razloga, da bi kaj spreminjali. Dovolj močni smo, da bomo prenesli tudi razočaranje, če bo do njega prišlo," je po seji predsedstva DFB dejal Niersbach za nemški časnik Sport Bild.

Löw ima z DFB sicer pogodbo še do konca ciklusa svetovnega prvenstva 2014 v Braziliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:25 10. Maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.