Löw favorit navijačev za naslednika Mourinha

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski časnik Marca je izvedel anketo, v kateri so svoje bralce vprašali, kdo bi bil najprimernejši za naslednika Joseja Mourinha na klopi madridskega Reala ...
Oglej si celoten članek

V anketi je sodelovalo 90.000 bralcev Marce, osrednjega madridskega športnega dnevnika. Prav Marca je razkrila, da naj bi Jose Mourinho po koncu sezone zapustil Real Madrid. Sedaj v španski javnosti že poteka živahna debata, kdo bo Portugalčev naslednik.

V anketi je slavil trenutni nemški selektor Joachim Löw, ki je dobil 29,3 odstotka glasov, drugi pa je bil še en nemški strokovnjak, trener Borussie Dortmund Jürgen Klopp, ki je zbral 15,2 odstotka glasov. Sledi mu Toril, ki je trenutno trener moštva Real Madrid Castilla, ki nastopa v Segundi.

Predsednik Reala Florentino Perez naj bi se najbolj ogrel za Carla Ancelottija, ki mu v PSG ni postlano z rožicami, omenjala se je celo menjava med kluboma. Da bi torej Mou odšel v Pariz, Italijan pa v Madrid. Navijači pa so se ogreli za Löwa, ki z nemško reprezentanco goji napadalen in gledljiv nogomet.

In koga naj bi iskal Perez? Trenerja z izkušnjami v Ligi prvakov in v eni od najmočnejših evropskih lig, trenerja, ki motivira svoje igralce brez tega, da bi jih javno kritiziral, ki bo iz njih izvlekel maksimum, ob tem pa bo še primerna javna figura, da bo lahko dostojanstveno predstavljal Real Madrid. V to kategorijo pa ne spada veliko strokovnjakov ...

Anketa Marce (90.000 anketirancev)

1. Joachim Löw 29,3 %
2. Jürgen Klopp 15,2 %
3. Toril 14,2 %
4. Michel 13,3 %
5. Arsene Wenger 7,3 %
6. Fabio Capello 7,2 %
7. Rafael Benitez 6,8 %
8. Carlo Ancelotti 2,5 %
9. Marco Van Basten 2,5 %
10. Marcelo Lippi 1,7 %

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.