Löw ne gre nikamor

Foto: EPA
Foto: EPA
Joachim Löw, ki je Nemčijo popeljal do naslova svetovnih prvako, bo ostal na klopi elfa.
Oglej si celoten članek

Predsednik nemške nogometne zveze Wolfgang Niersbach je navkljub nekaterim nasprotnim govoricam danes potrdil, da bo selektor Joachim Löw v celoti izpolnil svojo pogodbo in letošnje svetovne prvake iz Brazilije vodil tudi na evropskem prvenstvu čez dve leti v Franciji.

"Zadeve so povsem jasne. Naslednjo reprezentančno akcijo imamo 3. septembra, ko se bomo na prijateljski tekmi pomerili z Argentinci, na naši selektorski klopi pa bo Joachim Löw," je odločno dejal Niersbach in zavrnil natolcevanja, da se bo 54-letni strokovnjak, ki je Nemce na nedavnem sklepnem turnirju v Braziliji popeljal do četrtega naslova svetovnih prvakov, poslovil od selektorskega položaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.