Löw puloverja ne sme prati

Foto: Žurnal24 Joachim Löw naj bi bil pod nadzorom homoseksualcev, trdi Michael Becker. (Foto:
Ob 20.30 se bo v Durbanu začel drugi polfinale svetovnega prvenstva med Nemčijo in Španijo (ponovitev finala Eura 2008). Kdo se bo pridružil Nizozemcem? Podajte svoje mnenje v komentarjih.
Oglej si celoten članek

Že kar legendarni modri pulover Joachima Löwa ne sme v pranje! Tako so nemškemu selektorju zabičali njegovi varovanci, ki jim pred nocojšnjim polfinalnim obračunom na svetovnem prvenstvu (SP) s Španijo vraževerje ne pusti spati.

Ne igrajo kot Italijani
Nemci, ki so proti Španiji izgubili v finalu zadnjega evropskega prvenstva (EP), imajo jasne namene. V Južnoafriško republiko so prišli napadat. "Ne moreš več osvojiti naslova svetovnega prvaka, kot so ga Italijani leta 2006 – z branjenjem in zmagami z 1:0. Zato smo sklenili, da nas lahko do konca popelje le napadalen nogomet," je kavalirski pristop elfa obrazložil selektor Löw.

Španci imajo več Messijev
Vse bolj priljubljeni nemški trener pred polfinalnim obračunom ni pozabil prehvaliti evropskih prvakov. Potegnil pa je tudi vzporednico z Argentino, ki so jo Nemci izločili v četrtfinalu. "Španija nima le enega Messija, ima jih več. Še posebej v napadu, kjer so zelo nevarni," je dejal Löw, ki danes ne bo mogel računati na Bayernovega mladeniča Thomasa Müllerja. V igri za nastop so tako Cacau, Piotr Trochowski in Toni Kroos.

Izkoristiti Villo
V španskem taboru so pred nocojšnjim dvobojem samozavestni. "Moramo izkoristiti odlično formo Davida Ville," o prvem strelcu prvenstva (zabil je že pet golov) pravi kreator igre Xavi Hernández. "Imamo odlično generacijo, in to moramo potrditi s prebojem v finale. Po zmagi na EP želimo nadaljevati pisanje zgodovine," je dodal nogometaš Barcelone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.