Löw še dve leti nemški selektor

Foto: Žurnal24 Joachim Löw naj bi bil pod nadzorom homoseksualcev, trdi Michael Becker. (Foto:
Selektor Joachim Löw, ki je tako uspešno Bastiana Schweinsteigerja, Thomasa Müllerja, Miroslava Kloseja ... povedel do bronaste kolajne na letošnjem mundialu, bo vsaj še dve leti nemški selektor.
Oglej si celoten članek

Joachim Löw bo še naprej vodil nemško nogometno reprezentanco. Kot poročajo nemški mediji, bo selektor, ki je Nemčijo na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki pripeljal do tretjega mesta, podpisal novo dveletno pogodbo. Na čelu elfa bo ostal do konca evropskega prvenstva 2012, ki bo na Poljskem in v Ukrajini.

Imam dovolj motivacije, da vodim in še naprej razvijam to moštvo.
Joachim Löw
"Vesel sem, da bom še naprej selektor Nemčije. Na svetovnem prvenstvu smo se imeli res lepo. Komaj čakam na naslednji izziv. Imam dovolj motivacije, da vodim in še naprej razvijam to moštvo," je ob podpisu nove pogodbe dejal Löw. Ni se še odločil, kdo bo kapetan v kvalifikacijah za Euro 2012 - ali povratnik po poškodbi in prejšnji kapetan Michael Ballack ali pa Phillip Lahm, ki je bil kapetan v Južni Afriki. "Najprej bom govoril z vsemi igralci in odločitev kot prvo sporočil kapetanu osebno."

Nemški mediji prav tako poročajo, da bo zveza podaljšala sodelovanje z vsem strokovnim štabom in tudi direktorjem reprezentance Oliverjem Bierhoffom. Nemčija bo 11. avgusta igrala prijateljsko tekmo z Dansko, septembra pa se začnejo kvalifikacije za Euro 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.