Izpad leta: 51-letnik brcal in kričal kot otrok!

Foto: PrtSc Luis García se ni uspel zadržati.
Foto: PrtSc Luis García se ni uspel zadržati.
Sklepna tekma 18. kola elitne španske lige je imela dramatičen razplet.
Oglej si celoten članek

V Vitorii je na srečanju, s katerim je padel zastor nad dogajanje v španski La Ligi za leto 2023, gostoval Real Madrid. Slednji se bori za naslov prvaka, medtem ko je domači Alavés v krčevitem boju za obstanek.

Real je na začetku drugega polčasa ostal brez izključenega Nacha, slednji je grobo pohodil tekmeca in si prislužil predčasno prho. Tekma je bila v nadaljevanju precej enakovredna in kazalo je, da bo Alavés prišel do zanj velike točke.

V 92. minuti so gostje izvajali kot. Toni Kroos je izvrstno podal, pred vrati pa se je povsem sam znašel eden najnižjih na zelenici - Lucas Vázquez. Ta je z glavo žogo zabil v mrežo in prinesel zmago Madridčanom (0:1).

Lapsus v obrambi domačih je trener Alavésa sprejel s težkim srcem. 51-letni Luis García je namreč povsem ponorel, ker njegovi varovanci niso izpolnili osnovne obrambe naloge.

Po prejetem zadetku je v navalu besa slekel bundo, jo zalučal ob tla, podobno usodo je doživela njegova kapa. Nato se je usedel na klop in nervozno brcal v zrak, zraven pa kričal grobe kletvice.

Real Madrid se je z zmago povzpel na vrh lestvice, ima enako število točk kot senzacionalna Girona. Alavés je tik nad cono izpada, pred katero ima tri točke prednosti.

La Liga se bo z 19. kolom nadaljevala v začetku januarja. Real bo gostil Mallorco, Alavés bo gostoval pri baskovskem tekmecu Sociedadu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:31 22. December 2023.

    A tokrat ni pa nič riti vohal.. ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.